🕘 maandag – vrijdag 09:00 – 18:00 (avond & weekend op aanvraag)

Contact via e-mail of Whatsapp +31 6 40967943

Over NOVA OFFICE

Vergaderlocatie Nova

Een knusse, warme vergaderruimte met een vleugje luxe. De ideale plek om trainingen of workshops te geven, te vergaderen of wanneer je een heerlijke locatie zoekt om buitenshuis te werken.

Podcast cursus Podcast in je Pyjama

Begin elke dag alsof het helemaal nieuw is.

Nova Office is niet zomaar een vergaderruimte, het is een plek waar ideeën tot leven komen, net als een ‘nova’ die plotseling oplicht in de kosmos.

Nova staat voor meer dan alleen een ruimte; het is een uitnodiging om te innoveren, samen te werken en te groeien. Mijn vergaderruimte is ontworpen met jou in gedachten – een plek waar creativiteit stroomt en samenwerking wordt aangemoedigd.

Bij Nova Office geloof ik in de kracht van de menselijke connectie en in het creëren van een sfeer waarin elke vergadering meer is dan alleen een afspraak. Of je nu hier bent voor een brainstorm, een training of een belangrijke presentatie, Nova Office is de plek waar jouw ideeën tot bloei komen.

Dus, stap binnen, voel de energie en ontdek waar Nova Office voor staat – een ruimte waar jouw meetings transformeren tot buitengewone momenten!

Ook ervaren hoe dat is? Neem dan contact met mij op.

Liefs,

Alice van der Zalm – Eigenaresse Nova Office

 

Een paar weetjes over mij:

Toen ik 20 was verhuisde ik naar Miami met de intentie daar negen maanden te gaan wonen. Uiteindelijk werd dat vier jaar! Maar ik blijf dol op mijn eigen landje en dan vooral het Westland. Oost west thuis best!

Noem mij gerust een plan-nerd. Ik krijg weleens de vraag hoe ik het allemaal doe, om meerdere ondernemingen op gezet te hebben naast een fulltime baan. Het antwoord daarop is goed plannen en mijn why helder hebben! 

Ik verdien mijn geld als eigeneraresse van Open Up With Alice een sales training & coaching bureau, het verhuren van appartementen in het Westland en met deze prachtige vergaderruimte Nova Office.

Ik heb twee linkerhanden, maar mijn vader gelukkig niet. Samen met Jurre (een andere mega handige man) hebben ze bijna een jaar elke weekend de ouderwetse garage omgebouwd tot Nova Office.

Indonesisch eten is mijn favoriet. Je mag me daar echt voor wakker maken. En mocht je ooit kip cashwew of Rendang meenemen, dan ben je voor altijd mijn favoriete klant.

Gezien in:

 

Before  –  After

Je plekje reserveren?

Nova Office huur je per dagdeel of voor de gehele dag